Projecten

Service

AVA Luchttechniek heeft de beschikking over een vakkundig team van service monteurs en goed ingerichte servicewagens. Naast het opbouwen van complete projecten staan onze monteurs ook graag voor u klaar als het gaat om reparatiewerkzaamheden aan allerlei (luchttechnische) installaties.

Ook bieden wij de mogelijkheid om bijvoorbeeld één van onze monteurs als supervisor in te huren, waarbij u met gebruik van eigen mensen onder deskundige begeleiding uw project tot een succesvol einde kunt brengen !

Onze mensen zijn in het bezit van diverse (veiligheids) certificaten, waaronder VCA, heftruck- en/of hoogwerker certificaten.

Deze werkzaamheden verrichten wij in zowel binnen- en buitenland, vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Onderhoudscontract

Om onverwachte stagnaties aan uw installatie te voorkomen en daarbij de bedrijfszekerheid te waarborgen, bestaat de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Uw installatie wordt dan periodiek nagezien en indien nodig worden kleine reparaties direct uitgevoerd.

Meer informatie ontvangen over onze oplossingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

AVA LUCHTTECHNIEK

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u een vraag over onze standaard oplossingen of nieuwsgierig naar onze maatwerk oplossingen? We staan u graag te woord.