Filtermateriaal

AVA Luchttechniek B.V. is een toonaangevende filterleverancier. Dat komt door onze persoonlijke benadering en gerichte service. Wij gaan graag efficiënt en doortastend te werk. Binnen onze onderneming houden wij de lijnen bewust kort. Zo waarborgen wij snelle levertijden en een stipte afwerking van de orders. De diverse filtermaterialen staan hieronder toegelicht.

AVA verfvangfilters

AVA Paintstop filters

Actieve koolfilters

Voor de luchtzuivering van gasvormige stoffen levert AVA Luchttechniek actieve kool in diverse soorten en maten, voor de meest uiteenlopende toepassingen. De koolpatronen zijn gevuld met geactiveerde koolkorrels en leverbaar in alle gangbare afmetingen. De patronen hebben een lange standtijd, een lage drukval en een prima opnamevermogen. AVA biedt ook actieve kool in de vorm van koolstoffiltermatten, die leverbaar zijn in elke maat en desgewenst ook op rol kunnen worden aangeleverd.

Zakken- en plafondfilters

Filterpatronen

De standaard AVA filterpatronen zijn uit voorraad leverbaar, zeer scherp geprijsd en verkrijgbaar in vrijwel alle voorkomende materialen, afmetingen en bevestigingen. Bijvoorbeeld de veel voorkomende afmeting Ø 325, bevestiging d.m.v. draadstang met moer, maar ook leverbaar met bajonet sluitingen.

Meer informatie ontvangen over onze oplossingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

AVA LUCHTTECHNIEK

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u een vraag over onze standaard oplossingen of nieuwsgierig naar onze maatwerk oplossingen? We staan u graag te woord.